Mica noastra lume

… sau fiecare cu lumea lui

Top Guta

Posted by unepetitemonde pe Decembrie 26, 2007

Zilele trecute a trebuit sa fac un cd cu muzica pentru petrecerea de Craciun. Recunosc, nu ma pricep chiar asa de bine la muzica dintr-asta usoara, asa ca am incercat sa caut pe anumite site-uri topuri cu cele mai bune melodii romanesti, strainte. Primele 3 locuri erau ocupate, intr-adevar, de melodii bune. Incepand cu locul 4, vreo 6-7 locuri, urmau numai melodii ale lui Guta si tot asa. 2-3 melodii bune, iar Guta. Asa pe toate site-urile cu muizca, in toate topurile. Mai bine s-ar face separat un Top Guta, numai cu melodiile lui, pt ca ocupa locuri care ar fi trebuit ocupate de formatii foarte bune, si-asa face umbra pamantului degeaba. Nu am nimic cu nimeni, dar asta nu inseamna ca sunt de acord sa vad asta peste tot si mai ales sa ascult. De ce nu se mai gasesc si azi in topuri melodii de la Muse sau Manson? Rock chart-urile se dau acum dupa 12 noaptea, iar pentru manele exista si un post de televiziune prezent in toate cablurile. Lumea asta se duce de rapa…

(lina)

Anunțuri

3 răspunsuri to “Top Guta”

 1. Grim_Cris said

  Totuşi pot spune că şi pentru Rock există. Nu în totalitate, dar există. VH1 este un post foarte frumos cu melodii superbe, cu topuri superbe. Chiar zilele trecute am urmărit „Top 10 Rock Legends” sau „VH1 Hits” unde sunt melodii una şi una(pentru cine ştie să le asculte).
  Oricum e adevărat că România este plină de manelişti. Puţini sunt cei care apreciază muzica bună. Şi când spun muzică bună nu zic neapărat rock sau punk(ce-mi place mie) ci la orice tip de muzică.

  P.S.: Manelele nu se pot numi muzică 🙂

 2. bloglocke said

  Ah, topurile romanesti!:((
  They just suck!

 3. Top Guta said

  […] Citeste Aici mai multe detalii pe sursa originala a artricolului… […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

«
 
%d blogeri au apreciat asta: